Kom lekker sporten tijdens de 3-in-1 Games in Het Sporthuis Abcoude. Een vakantieactiviteit die georganiseerd wordt door verenigingen, Calypso Sport, De Sprong en Stichting Het Sporthuis Abcoude. In een groep met leeftijdsgenoten doe je mee met alle 3 de sporten van die dag. Een leuke en sportieve activiteit in de kerstvakantie én de kans om een nieuwe sport uit te proberen!

Het materiaal is aanwezig. Neem wel je eigen zaalsportschoenen, sport- en zwemkleding mee. En je goede humeur natuurlijk. Ook handig om iets te drinken en eten mee te nemen, zodat je voldoende energie hebt voor deze sportieve ochtend. Ouders (en sporters) kunnen natuurlijk ook iets drinken in De Sprong.

Aanmelden tussen 9:00 en 9:20 uur.

  • Blok 1 - 09:30 - 10:10 uur
  • Blok 2 - 10:25 - 11:05 uur
  • Blok 3 - 11:20 - 12:00 uur

Ouders wordt verzocht om vanaf 11:45 aanwezig te zijn hun kinderen op te halen.

Nog geen zwemdiploma? Dat is helemaal niet erg. In De Sprong in Het Sporthuis Abcoude gaan jullie dan samen spelletjes spelen.

Inschrijven

De kosten per ochtend bedragen € 5,-. Vooraf inschrijven is verplicht.

Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

Per account kan één deelnemer ingeschreven worden. Wil je meerdere kinderen inschrijven, maak dan extra accounts aan. Lukt dit niet? Bel dan naar 0294 - 745 360, dan regelt het team van Calypso Sport de extra inschrijving(en).

Schrijf je hier in!

Wat neem je mee?

De materialen voor de verschillende sporten zijn aanwezig. Neem wel je eigen zaalsportschoenen, sport- en zwemkleding en een badhanddoek mee. Op de vrijdag is handig een tweede handdoek mee te nemen.

Meer over de sporten


 

Basketbal

Probeer jij weleens vanaf je stoel in de klas een propje in de prullenbak te mikken? Bij basketbal kun je veel leuke trucjes met de bal uithalen. Leer essentiële vaardigheden, maak nieuwe vrienden en ervaar teamwork op het basketbalveld. Kortom, kom zelf ervaren hoe tof deze teamsport is.

Gym- en Springparcours

Lekker springen, klimmen en balanceren op een uitdagend gym- en springparcours onder begeleiding van ervaren trainers. De oudere kinderen doen ook leuke tikspellen (de leukste variant: de GEHEIME sleutel!) waarbij over toestellen geklommen en gesprongen wordt en aan de touwen geslingerd mag worden.

Zaalhockey

Maak kennis met het razendsnelle spelletje dat zaalhockey heet! Scoren, dribbelen, pasen via de balk en gave trucjes. Plezier, veiligheid en samen leren staan voorop. Voor sticks, bitjes en scheenbeschermers wordt gezorgd.

Zwemmen

Wat kan je allemaal doen in het water? Snel zwemmen en onderwater zwemmen, maar ook survival en zwemvaardigheid. Onder leiding van ervaren instructeurs worden belangrijke overlevingstechnieken in het water aangeleerd, afgestemd je leeftijd en vaardigheden. Alles komt voorbij!

Waterpolo

Voor wie van zwemmen en balsporten houdt, is waterpolo dé ultieme sport om te doen.Waterpolo is een uitstekende sport om sterker te worden en een goede zwemconditie te krijgen. In teamverband ga je met de bal oefenen en leer je hoe je ver een bal kan gooien en snel door het water gaat.

Zaalvoetbal

Deze voetbalclinic is zowel voor kinderen die nog nooit hebben gevoetbald als voor kinderen die al kunnen voetballen. Er wordt gestart met eenvoudige en uitdagende oefeningen, één op één duels en techniek. Je oefent de Akka, de Panna, de Schaar en een rondje rond de wereld. Er wordt afgesloten met een miniwedstrijd. De clinic is onder leiding van ervaren trainers en voetballers die aan FC Abcoude verbonden zijn.

Vrij zwemmen

Duiken, springen, bommetje boven water,  onderwater onder de mat of toch liever er overheen? Het kan allemaal. Spelen, ravotten, genieten. Vrij zwemmen is superleuk!

Spelletjes in De Sprong

Heb je nog geen zwemdiploma? Dat is helemaal niet erg! In De Sprong zijn er genoeg spelletjes  om samen met de andere kinderen te kunnen spelen.

Met dank aan de Stichting Feestelijkheden Abcoude.

De 3-in 1 Games worden mede mogelijk gemaakt door Gymvereniging Abcoude, ABC Amigos, De Meerkoeten, FC Abcoude en HV Abcoude.


Inschrijven

De kosten per ochtend bedragen € 5,-. Vooraf inschrijven is verplicht.

Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

Per account kan één deelnemer ingeschreven worden. Wil je meer kinderen inschrijven, maak dan extra accounts aan. Lukt dit niet? Bel dan naar 0294 - 745 360, dan regelt het team van Calypso Sport de extra inschrijving(en).

Schrijf je hier in!