16 september: Senioren nazomerborrel in Het Sporthuis Abcoude

28 augustus 2021

Op donderdag 16 september organiseren vrijwilligers van de stichting samen met Marco Smit van De Sprong een nazomerborrel in Het Sporthuis Abcoude speciaal voor 65-plussers om gezellig met elkaar bij te praten en nieuwe mensen te ontmoeten. En dat onder het genot van een oudhollandse bittergarnituur en een lekker drankje. De gastvrije Marco en de vrijwilligers van Het Sporthuis Abcoude heten u van harte welkom!

En wie nog niet in Het Sporthuis Abcoude is geweest, kan natuurlijk meteen een kijkje nemen in dit prachtige gebouw.

Tijdstip: 15.00 – 17.00 uur.

Er is ruimte voor maximaal 40 personen. De kosten voor deze aangeklede borrel bedragen € 12,50.

Aanmelden kan via activiteiten@hetsporthuisabcoude.nl.


Agenda: seniorenactiviteiten in De Sprong in Het Sporthuis Abcoude
Naast de nazomerborrel op 16 september organiseren de stichting en Marco ook nog andere activiteiten voor senioren in De Sprong.

Vrijdag 22 oktober 15.00-17.00 uur
Lezing
Het onderwerp hoort u nog, maar noteert u de datum alvast in uw agenda? Er zal gezorgd worden voor koffie/thee met zoete lekkernijen van de ‘Taarten van Manon’ uit Abcoude.

Vrijdag 19 november 16.30-19.00 uur
Film met stamppotdiner
Onder leiding van betrokken Abcoudenaar Ton Pepping wordt een film getoond over oud-Abcoude. Ton kent de verhalen als geen ander en vertelt u er graag meer over. Na afloop van de film kunt u genieten van een heerlijke boerenkoolstamppot met worst uit de keuken van De Sprong en napraten over de film.. Dieetwensen? Laat het ons weten. Er is ruimte voor maximaal 50 personen. Kosten: € 15,-

Vrijdag 17 december 11.00 – 13.00 uur
Kerstbrunch
Gezellig met elkaar genieten van een heerlijke en goed verzorgde kerstbrunch met lokale producten. Er is ruimte voor maximaal 35 personen. Kosten: € 17,50