6-baans zwembad

Het zwembad in Het Sporthuis Abcoude is 25 meter lang en heeft zes banen. Door een beweegbare bodem kan het bad voor diverse activiteiten gebruikt worden. Zoals zwemlessen, banen en recreatief zwemmen en doelgroeplessen, als aquajoggen, aquavitaal en zwangerschapszwemmen et cetera. Natuurlijk kunnen ook de zwemverenigingen terecht in het zwembad van Het Sporthuis. Na het zwemmen kan men - zodra de coronamaatregelen het toelaten - ontspannen in de whirlpool of  in de gezellige koffiehoek bij de entree.


Banenzwemmen

Sinds woensdag 19 mei mogen er banen gezwommen worden. Vanzelfsprekend worden in Het Sporthuis Abcoude de coronamaatregelen nageleefd. In het landelijk protocol verantwoord zwemmen staat wat wel en niet mag. Zo is het gebruik van de toiletten toegestaan, maar mag er geen gebruik worden gemaakt van de douches. Calypso Sport, de exploitant van Het Sporthuis Abcoude, heeft voor Het Sporthuis Abcoude een specifiek protocol banenzwemmen opgesteld.

Reserveren

Het aantal deelnemers dat tegelijk gebruik mag maken van het zwembad is beperkt. Reserveringen voor banenzwemmen kunnen gemaakt worden op de reserveersite van Calypso Sport.

Let op: In verband met de coronamaatregelen is op dit moment alleen banenzwemmen toegestaan. Vrijzwemmen, ouder-en-kindzwemmen, aquafitness, gezinszwemmen en ouderenactiviteiten zijn helaas nog NIET toegestaan.

Zwemlessen

Half maart zijn de zwemlessen van start gegaan in Het Sporthuis Abcoude. U kunt uw kind vrijblijvend inschrijven bij Calypso Sport in Het Sporthuis Abcoude.