Sportkantine/ontmoetingsruimte De Sprong

In Het Sporthuis Abcoude is een gezellige kantine/ontmoetingsruimte voor alle sporters en iedereen die graag met andere sociale activiteiten onderneemt. Ook is er een mogelijkheid voor vergaderen. Onder de naam De Sprong exploiteert Marco deze sfeervolle ruimte.

De Sprong, wordt het thuishonk voor de lokale zwem- en binnensportverenigingen. Zij kunnen hier terecht na de trainingen en tijdens en na wedstrijden, samen met hun gasten. Daarnaast zijn ook anderen van harte welkom in De Sprong. De ontmoetingsruimte moet een plek worden waar iedereen welkom is voor een activiteit als kaarten of darten, voor een vergadering, voor een hapje en een drankje.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in De  Sprong? Neem dan contact op met Marco Smit.

Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden in De Sprong
//www.hetsporthuisabcoude.nl/wp-content/uploads/2019/06/Logo-Europees-landbouwfonds-Leader-Provincie-Utrecht.png
//www.hetsporthuisabcoude.nl/wp-content/uploads/2019/06/Logo-VSB.jpg

Leader

Belangrijk onderdeel van het SporTHUIS wordt de WIJ-plek. Dat wordt dé plek voor inwoners van Abcoude om elkaar al dan niet georganiseerd te ontmoeten. Doordat het SporTHUIS precies gelegen is tussen stad en platteland is het ook een prachtig startpunt om mensen te laten kennismaken met de natuur en boerderijen in de omgeving.

Samenkomen, ontmoeten, laten bewegen, samenwerken, inspireren en verbinden van mensen uit stad en platteland … dat wordt de WIJ-plek in Het SporTHUIS Abcoude! Daarom steunt LEADER Het Sporthuis Abcoude.

VSBfonds

De Stichting Zwembad Abcoude streeft naar een ontmoetingsruimte waar mensen van alle leeftijden en met alle achtergronden elkaar kunnen ontmoeten. Een plek voor de verenigingen én een plek waar iedereen welkom is en mee kan doen aan een activiteit of gewoon iets samen drinken en bijpraten. Een moment van de dag/in de week om naar uit te kijken en structuur en plezier te bieden aan iemands leven.

Dat is het belang van de ontmoetingsplek: Het SporTHUIS Abcoude en daarom steunt ook het VSBfonds Het Sporthuis Abcoude.