BrainWave krijgt mogelijk een vervolg

27 oktober 2022

Het Sporthuis Abcoude is opgericht om voor iedereen een plek om te sporten te bieden. En daarom zijn we ook zo blij met BrainWave, een initiatief van Senior Sportief Actief, Team Sportservice, Gemeente De Ronde Venen, Praktijk Wijnant Fysiotherapie, Calypso Sport en de Stichting Het Sporthuis Abcoude.

Als je door ziekte, een val of op een andere manier hersenschade hebt opgelopen, is sporten en bewegen niet meer zo vanzelfsprekend. Terwijl juist dat een positieve invloed kan hebben op de hersenen. Bovendien is bewegen en sporten ook gewoon fijn. Tijdens OktoberActief konden deelnemers – dankzij een bijdrage uit het Sportakkoord – vier keer kosteloos meedoen aan de activiteiten in de sportzaal. Het streven is om een vervolg te geven aan BrainWave, in de sportzaal en/of het zwembad.

Ben of ken je iemand voor wie dit interessant is, of wil je meedoen aan de nieuw te plannen sport- dan wel zwemactiviteiten, laat het dan ons weten, via info@hetsporthuisabcoude.nl. Zodra bekend is of er een vervolg komt, zullen wij u hierover informeren.


Op de foto (vlnr): Puck de Heus, buurtsportcoach Aangepast Sporten, Henny van Kouwen van Senior Sportief Actief en fysiotherapeut Anita Wijnant.