Special Friends – zwemmen voor jongeren met een licht verstandelijke beperking

28 mei 2022

Op de maandagavond tussen 18:00 en 19:00 is er wekelijks een uur voor ‘Special Friends’, oftewel jongeren met een licht verstandelijke beperking. Het is bedoeld voor jongeren die al wel een zwemdiploma hebben, maar onder begeleiding van een zweminstructeur op een leuke en uitdagende wijze hun zwemvaardigheden willen uitbreiden. De lessen zijn heel gevarieerd, van zwemslagen tot survivalzwemmen en van waterpolo tot trimzwemmen. Gewoon lekker zwemmen dus!

Belangrijk voor deze groep is dat er niet alleen een uurtje samen kan worden gesport en plezier kan worden gemaakt, maar dat er misschien ook nieuwe vriendschappen ontstaan. Mede op initiatief van een van de ouders organiseert Calypso Sport voor deze doelgroep graag een moment in de week om bij in Het Sporthuis te komen zwemmen en elkaar te ontmoeten.

Ook meedoen?

Special Friends is elke maandag van 18:00 – 19:00 uur, uitgezonderd de schoolvakanties. De kosten bedragen € 69,00 per maand. Natuurlijk kun je het eerst vrijblijvend uitproberen. Wil je meedoen, of ken je iemand die wil meedoen? Kijk dan hier voor meer informatie of direct aanmelden.