Werken aan een gezonde leefstijl

23 maart 2022

Extra groep op de vrijdagochtend

Wegens succes start er op vrijdagochtend 22 april een tweede groep. Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen. Dus wees er snel bij!

Om mensen te helpen met een gezonde leefstijl organiseert Anja Lefeber van Energieke Leefstijl – in samenwerking met gemeente De Ronde Venen – dit voorjaar het programma: In 100 dagen naar een gezonde leefstijl. Dit programma is voor mensen met overgewicht die zich niet fit voelen. Het programma bestaat uit vijf workshops en online tips en recepten.

In de workshops bepalen deelnemers een concreet doel voor de komende 100 dagen. Bijvoorbeeld een bepaald aantal kilo’s afvallen, of je conditie opbouwen naar een half uur per dag bewegen. Door het doel op te knippen in kleine stappen, is het makkelijker om dat doel te bereiken. In de workshops krijgen deelnemers praktische tips over gezond eten en bijvoorbeeld ook over hoe je een etiket leest en wat gezonde koolhydraten zijn.

Online tips en recepten
In het online trainingscentrum zijn recepten te vinden, beweegvideo’s en tal van tips. Allemaal praktische middelen die helpen het doel te halen. Alle deelnemers krijgen toegang tot een besloten groep en kunnen daarin vragen stellen en tips uitwisselen.

Speciaal voor inwoners van gemeente De Ronde Venen
De gemeente De Ronde Venen vindt het belangrijk dat haar inwoners gezond en vitaal zijn. Daarom neemt de gemeente 50% van de kosten voor haar rekening en betalen deelnemers nu € 125,-.

Wanneer

  • Maandag 4 april, 11 april, 9 mei, 6 juni en 4 juli van 19.30 uur tot 21.00 uur.
  • Vrijdag 22 april, 29 april, 20 mei, 17 juni en 8 juli van 10.00 uur tot 11.30 uur

Er kunnen maximaal 10 mensen meedoen.

Meer weten? Kijk dan op https://www.energiekeleefstijl.nl/gezonde-leefstijl/