Nieuwsbrief april 2021

Jaarlijks organiseren vrijwilligers van de Dorpskerk Abcoude een kledingbeurs. De opbrengst komt ten goede aan de kerk én aan een goed doel. In 2019 was dit goede doel Het Sporthuis Abcoude. Van de opbrengst ontving Het Sporthuis een mooie houten bank.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief maart 2021

Het Sporthuis Abcoude is een geweldige sportaccommodatie met een maatschappelijk karakter, ontstaan vanuit een burgerinitiatief en gerealiseerd door de onvermoeibare inzet van bevlogen bestuursleden van de Stichting Zwembad Abcoude en Stichting Abcoude Sport en heel veel andere vrijwilligers. Nu is een nieuwe fase aangebroken. Daarom is de Stichting op zoek naar nieuwe bestuursleden.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief februari 2021-2

Op dinsdag 9 februari mochten de leerlingen van de basisscholen Pius, Paulus, CNS en Piet Mondriaan als eerste gebruikmaken van de sportzalen van Het Sporthuis Abcoude voor hun gymlessen. En binnenkort kunnen hopelijk de zwemlessen van start.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.

Nieuwsbrief februari 2021-1

Marco Smit van De Sprong bruist van de ideeën, wil niets liever dan zijn gasten in de watten leggen én invulling geven aan de maatschappelijke functie van De Sprong. Dit bracht hem op het idee van Heel Abcoude Kookt.

De volledige nieuwsbrief vindt u hier.