Steun ons

Eind september 2017 heeft de gemeenteraad groen licht gegeven voor de realisatie van Het Sporthuis Abcoude. Het is mede dankzij de enorme steun van inwoners, ondernemers en winkeliers uit Abcoude en Baambrugge dat dit burgerinitiatief voor Het Sporthuis Abcoude is aangenomen. Veel dank voor alle steun en vertrouwen!

De vrijwilligers van de stichtingen werken er nu hard aan om van Het Sporthuis Abcoude een succes te maken. Daarbij is extra financiële steun zeer wenselijk. Helpt u (weer) mee?

Waarom is extra geld nodig?

De gemeente financiert de gymzalen en de stichtingen financieren (met een borgstelling van de gemeente) het grootste deel van Het Sporthuis Abcoude, onder andere het complete zwembad. Om van de gemeente een akkoord op de borgstelling te krijgen, is uitgegaan van een sober en doelmatig gebouw: alle functionaliteiten - zwemmen, schoolgym, binnensporten en ontmoeten/recreëren - worden gerealiseerd. Extra geld is nodig voor zaken die niet begroot, maar wel zeer wenselijk zijn voor een fijner, comfortabeler en veiliger Sporthuis, voor ons allemaal. Het streefbedrag is  200.000 euro

Waarvoor is extra geld nodig?

Onder meer voor…

  • Afschermpanelen op de beweegbare bodem (veiligheid)
  • Onderwaterverlichting (veiligheid en sfeer)
  • Een luie trap en tillift (goede toegankelijkheid)
  • Inrichting buitenterrein met invaliden parkeerplaatsen en ruime fietsenstalling
  • Inrichting ontmoetingsruimte en koffiehoek.

Bouw mee en word vriend van Het Sporthuis Abcoude!

Wij kunnen uw financiële hulp dus goed gebruiken. Met uw donatie kunnen bovenstaande zaken worden gerealiseerd.

Wilt u ons helpen om van Het Sporthuis Abcoude een succes te maken? Word dan nu vriend van Het Sporthuis Abcoude en maak uw financiële bijdrage over via het invulformulier op deze pagina.

Onze hartelijke dank voor uw steun!

U kunt veilig online betalen via uw eigen bank.
    Onze hartelijke dank!