Vrijwilliger worden

Als bestuur hebben wij ons - samen met vele andere vrijwilligers - met veel plezier  ingezet om Het Sporthuis Abcoude te realiseren. Ook nu zijn er nog werkzaamheden waaraan vrijwilligers een bijdrage kunnen leveren.

De hulp van vrijwilligers is van harte welkom voor onderstaande functies:

Vrijwilliger voor BrainWave

Als je door ziekte, een val of op een andere manier hersenschade hebt opgelopen, is sporten en bewegen niet meer zo vanzelfsprekend. Terwijl juist dat een positieve invloed kan hebben op de hersenen. Bovendien is bewegen en sporten ook gewoon fijn. En dat kan vanaf eind maart/begin april 2023 in Het Sporthuis Abcoude.

Voor de begeleiding van deze groep kunnen wij extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld om mensen de trap af te helpen, het aanreiken van materialen dn/of een paar extra ogen om op te letten en te ondersteunen waar nodig.

De activiteit vindt wekelijks plaats op maandag van 11.15-12.15 uur (m.u.v. de zomervakantie). Wil je ons helpen? Laat het dan weten via onderstaand formulier. We willen werken met een pool, zodat je niet per se wekelijks hoeft te helpen.


Vrijwilliger voor de Tuingroep

Van buiten moet Het Sporthuis er natuurlijk aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Om dat te realiseren, komt de Tuingroep een aantal keer per jaar bij elkaar om te snoeien, onkruid te wieden en het terrein vrij te houden van zwerfvuil. De activiteiten vinden plaats op een zaterdagochtend.  Tuingereedschap is aanwezig.

Vind je het leuk (een keer) te helpen? Dan komen we graag met je in contact.

Klein onderhoud

Dagelijks komen honderden mensen in Het Sporthuis Abcoude. Er wordt dus intensief gebruik van het gebouw en de faciliteiten gemaakt.

Om Het Sporthuis Abcoude netjes te houden is klein onderhoud heel belangrijk. Ben je handig en vind je het leuk om bijvoorbeeld te helpen bij schilderklusjes? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Communicatie

Heb jij een vlotte pen en vind je het leuk om af en toe een stukje te schrijven voor de website en onze maandelijkse nieuwsbrief? Bijvoorbeeld over activiteiten in het zwembad of een kijkje achter de schermen bij een van de vele verenigingen die in Het Sporthuis Abcoude actief zijn.

Interesse? Dan komen we graag me je in contact!

Interesse in een van bovenstaande vrijwilligersfuncties?

Laat dan svp hier vrijblijvend uw gegevens achter en geef aan welke van onderstaande werkzaamheden uw interesse hebben.

Liever eerst meer informatie? Bel dan met Astrid Wintershoven van Stichting Het Sporthuis Abcoude op 06 - 23 85 29 80.

    Interesse in een betaalde functie in het zwembad in Het Sporthuis Abcoude?

    Mail dan rechtstreeks naar Rob Fokkinga van Calypso Sport, de exploitant van Het Sporthuis Abcoude. U kunt mailen naar info@calypsosport.nl.

    Het Sporthuis Abcoude, voor, door én met inwoners en ondernemers.