Vrijwilliger worden

Als bestuur zetten wij ons met veel plezier vrijwillig in om Het Sporthuis Abcoude te realiseren. Wilt u ons helpen Het Sporthuis mogelijk te maken? Dat kan, heel graag zelfs! Dat kan nu al of straks als Het Sporthuis is geopend.

Bij de realisatie van het sportgebouw kunnen wij extra hulp goed gebruiken. Op dit moment zijn wij op zoek naar:

Sponsorwerver

Vindt u het leuk om ondernemers en bedrijven te informeren over de sponsormogelijkheden voor Het Sporthuis Abcoude? Bent u iemand die graag en makkelijk bij mensen aanklopt en kunt u anderen ervan overtuigen waarom Het Sporthuis Abcoude hun steun verdient. En bent een aantal uur per week beschikbaar. Meldt u zich dan aan.

Promotieteam

Vindt u het leuk om Het Sporthuis onder de aandacht van alle inwoners te houden, bijvoorbeeld door te flyeren, posters te verspreiden en - samen met anderen - in een kraampje bij dorpsactiviteiten aanwezig te zijn? Dan kunnen wij uw hulp goed gebruiken.

Anders

Voor mensen die graag de handen uit de mouwen steken en/of graag onder de mensen zijn, is er een mogelijkheid om een bijdrage aan Het Sporthuis te leveren. Dat kan in een van de genoemde functies, maar het kan ook zijn dat u specifieke kennis en ervaring hebt, die u voor Het Sporthuis in wilt zetten. Wij horen het graag van u.

Ook als Het Sporthuis Abcoude straks is geopend, hebben wij volop vrijwilligers nodig.

Baliemedewerker/gastvrouw/-heer

Als eerste contact met de bezoekers zorgt u ervoor dat iedereen zich welkom voelt in het sporthuis. U houdt er van om mensen op hun gemak te stellen en zo nodig de weg te wijzen. Naast kassawerkzaamheden voor het zwembad, verzorgt u ook koffie en thee en een broodje of lekkernij in de gezellige koffiehoek.

Klein onderhoud/schilderwerk

Om het nieuwe sporthuis mooi te houden is klein onderhoud heel belangrijk. Bent u handig en vindt u het leuk om klusjes op te knappen.? Dan zijn wij op zoek naar u.

Onderhoud buitenterrein

Ook van buiten moet het sporthuis er natuurlijk aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Houdt u ervan om te tuinieren en het terrein bijvoorbeeld vrij van zwerfvuil te houden? Dan komen we graag in contact met u.

Extra schoonmaakwerkzaamheden

Net als onderhoud is soms extra schoonmaakwerk noodzakelijk om het sporthuis de juiste gastvrije uitstraling te geven. Vindt u dat ook belangrijk en houdt u van poetsen dan is dit misschien iets voor u.

Interesse in een van bovenstaande vrijwilligersfuncties?

Laat dan svp hier vrijblijvend uw gegevens achter en geef aan welke van onderstaande werkzaamheden uw interesse hebben.

Het Sporthuis Abcoude, voor, door én met inwoners en ondernemers.