Vrijwilliger worden

Als bestuur hebben wij ons - samen met vele andere vrijwilligers - met veel plezier  ingezet om Het Sporthuis Abcoude te realiseren. Ook als Het Sporthuis in januari 2021 is geopend, zijn er nog werkzaamheden waaraan u een bijdrage kan leveren.

De hulp van vrijwilligers is van harte welkom voor onderstaande functies.

Onderhoud buitenterrein

Van buiten moet Het Sporthuis er natuurlijk aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Houdt u ervan om te tuinieren en het terrein bijvoorbeeld vrij van zwerfvuil te houden? Dan komen we graag in contact met u.

Klein onderhoud/schilderwerk

Het Sporthuis Abcoude ziet er prachtig uit. Om het mooi te houden, is klein onderhoud heel belangrijk. Bent u handig en vindt u het leuk om (te zijner tijd) klusjes te doen? Dan zijn wij op zoek naar u.

Hulp bij activiteiten in ontmoetingsruimte De Sprong

In de ontmoetingsruimte De Sprong worden tal van maatschappelijke activiteiten georganiseerd, zoals spelletjesmiddagen, knutselen of samen eten voor ouderen. Vindt u het leuk om hierbij te helpen? Meldt u zich dan aan. Wij zorgen ervoor dat uw gegevens terechtkomen bij Marco Smit, exploitant van De Sprong

Hulp bij bijzondere activiteiten in het zwembad of de gymzaal

In het zwembad en de sportzalen worden ook activiteiten georganiseerd voor ouderen of mensen met een beperking. Extra ondersteuning kan hierbij van grote waarde zijn. Vindt u het leuk hierbij te helpen? Laat het ons weten, dan brengen wij u graag in contact met Rob Fokkinga van Calypso Sport, exploitant van het zwembad en de sportzalen in Het Sporthuis Abcoude.

Interesse in een van bovenstaande vrijwilligersfuncties?

Laat dan svp hier vrijblijvend uw gegevens achter en geef aan welke van onderstaande werkzaamheden uw interesse hebben.

    Interesse in een betaalde functie in het zwembad in Het Sporthuis Abcoude?

    Mail dan rechtstreeks naar Rob Fokkinga van Calypso Sport, de exploitant van Het Sporthuis Abcoude. U kunt mailen naar info@calypsosport.nl.

    Het Sporthuis Abcoude, voor, door én met inwoners en ondernemers.