Vrijwilliger worden

Als bestuur hebben wij ons - samen met vele andere vrijwilligers - met veel plezier  ingezet om Het Sporthuis Abcoude te realiseren. Ook nu zijn er nog werkzaamheden waaraan u een bijdrage kunt leveren.

De hulp van vrijwilligers is van harte welkom voor onderstaande functies:

Vrijwilliger voor BrainWave

Als je door ziekte, een val of op een andere manier hersenschade hebt opgelopen, is sporten en bewegen niet meer zo vanzelfsprekend. Terwijl juist dat een positieve invloed kan hebben op de hersenen. Bovendien is bewegen en sporten ook gewoon fijn. En dat kan vanaf eind maart/begin april 2023 in Het Sporthuis Abcoude.

Voor de begeleiding van deze groep kunnen wij extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld om mensen de trap af te helpen, het aanreiken van materialen dn/of een paar extra ogen om op te letten en te ondersteunen waar nodig.

De activiteit vindt (vanaf eind maart/begin april' wekelijks plaats op maandag van 11.15-12.15 uur. Wilt u ons helpen? Laat het dan weten via onderstaand formulier. We willen werken met een pool, zodat u niet per se wekelijks hoeft te helpen.

Liever eerst meer informatie? Bel dan met Astrid Wintershoven van Stichting Het Sporthuis Abcoude op 06 - 23 85 29 80.


Vrijwilliger voor de Tuingroep

Van buiten moet Het Sporthuis er natuurlijk aantrekkelijk en uitnodigend uitzien. Om dat te realiseren, komt de Tuingroep een aantal keer per jaar bij elkaar om te snoeien, onkruid te wieden en het terrein vrij te houden van zwerfvuil. De activiteiten vinden plaats op een zaterdagochtend.  Tuingereedschap is aanwezig.

Vindt u het leuk (een keer) te helpen? Dan komen we graag in contact met u.

Klein onderhoud

Dagelijks komen honderden mensen in Het Sporthuis Abcoude. Er wordt dus intensief gebruik van het gebouw en de faciliteiten gemaakt.

Om Het Sporthuis Abcoude netjes te houden is klein onderhoud heel belangrijk. Bent u handig en vindt u het leuk om bijvoorbeeld te helpen bij schilderklusjes? Dan zijn wij op zoek naar u.

Secretaris

Binnen het bestuur is de secretaris het centrale (aanspreek)punt. Hij/zij voor goede communicatie binnen de Stichting en naar buiten en houdt het informatiesysteem bij, zodat documenten, verslagen en contacten eenvoudig zijn te vinden. Samen met de voorzitter bereidt de secretaris de agenda voor de vergadering voor.

Kijk hier voor de volledige beschrijving.

Interesse in een van bovenstaande vrijwilligersfuncties?

Laat dan svp hier vrijblijvend uw gegevens achter en geef aan welke van onderstaande werkzaamheden uw interesse hebben.

    Interesse in een betaalde functie in het zwembad in Het Sporthuis Abcoude?

    Mail dan rechtstreeks naar Rob Fokkinga van Calypso Sport, de exploitant van Het Sporthuis Abcoude. U kunt mailen naar info@calypsosport.nl.

    Het Sporthuis Abcoude, voor, door én met inwoners en ondernemers.