Ook deze zomer wordt weer een aantal leuke activiteiten georganiseerd in Het Sporthuis Abcoude. Lekker bewegen, gezelligheid en de mogelijkheid kennis te maken met verschillende sporten! Voor jongeren en volwassenen is er iets te doen. Kijk snel verder en schrijf je in!

Inschrijven
Vooraf inschrijven is verplicht. De kosten per zwem- of sportactiviteit bedragen € 5,-

Wees er snel bij, want het aantal deelnemers is beperkt.

Per account kan één deelnemer ingeschreven worden. Wil je meerdere personen inschrijven, maak dan extra accounts aan. Lukt dit niet? Bel dan naar 0294 - 745 360, dan regelt het team van Calypso Sport de extra inschrijving(en).

De clinics op een rij:

Datum: 18 juli én 19 juli - 9:30 - 10:30 uur en  10:30 - 11:30 uur 

Clinic Kleurenturnen

Tijdens deze clinic leer je turnen in een beweegcircuit met veel leuke opdrachten en persoonlijke uitdagingen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Groei in kracht, lenigheid en coördinatie! Wil jij ook een koprol, handstand, radslag of zelfs (het begin van een) flikflak of salto leren? Kom naar kleurenturnen!

Voor meisjes en jongens van 5-7 jaar (9:30 - 10:30) en 8-10 jaar (10:30 - 11:30 uur).


Datum: Dinsdag 19 juli - 19:00-20.00 uur

Clinic Badminton 

Badminton is een leuke en veelzijdige sport en de snelste racketsport ter wereld. Tijdens deze clinic leer je meer over de juiste badmintonslagen en spelposities. Na de clinic kun je het geleerde direct in de praktijk brengen tijdens enkele wedstrijdjes.

Vanaf 16 jaar.


Datum: Maandag 18 juli - 19.00-20:00 uur

Clinic Basketbal 

Zin in een lekker een balletje te schieten en een partijtje te basketballen? Kom dan gezellig langs om dit leuke spel te proberen. Je bent met en zonder ervaring van harte welkom tijdens deze clinic voor zowel dames als heren.

Vanaf 18 jaar.

> Inschrijven


Datum: woensdag 3 augustus  - 15:00 – 16:30 én 20:00 – 21:30 uur

Clinic Volleybal

Maak (opnieuw) kennis met volleybal! Een sport waarmee balgevoel, reactievermogen, souplesse, en conditie wordt gevoed. De clinics zijn geschikt voor zowel beginnende als gevorderde spelers.

Voor wie na de clinic vaker wil volleyballen, zijn er bij Volleybalvereniging Abcoude volop mogelijkheden om te trainen en in competitieverband te gaan spelen.

De groepen worden ingedeeld naar ervaringsniveau,

Voor volwassenen.

> Inschrijven


Datum: vrijdag 5 augustus van 15:00-17:00 uur

Clinic Snorkelen en duiken

Ontdek het duiken tijdens de zomerspelen. Onder leiding van een ervaren PADI-instructeur leer je kennismaken met de onderwaterwereld.
Ook kun je kennismaken met snorkelen. Dit is geschikt voor iedereen met minimaal het B-zwemdiploma. Ook leuk voor ouder en kind.

Snorkelen is voor alle leeftijden. Duiken kan vanaf 8 jaar.

> Inschrijven


Datum: Dinsdag 16 augustus  - 19.00 - 20.00 uur uur

Clinic Zwemtechniek

Tijdens deze clinic leer je zwemmen als Ranomi Kromowidjojo of Pieter van den Hoogenband. De trainers van zwemvereniging De Meerkoeten nemen je mee in zwemslagen als schoolslag, borstcrawl, rugcrawl en - voor wie durft - vlinderslag. Wil jij leren en erachter komen hoe je als een torpedo door het water gaat? Tijdens deze clinic ga je dat leren!

Leeftijd: 9 tot en met 15 jaar (zwemdiploma A en B vereist)

> Inschrijven


Datum: vrijdag 19 augustus  - 9.00 - 20.00 uur

Clinic Waterpolo

Tijdens deze clinic leer je de controle over de bal te krijgen, leer je de juiste waterpoloborstcrawl, zodat je goed met de bal kunt zwemmen, en de eerste speltechnieken. Wie kan het hardst en het verst gooien? Leer hier alles over de zware en mooi sport van waterpolo. Na de clinic volgt natuurlijk een echte waterpolo wedstrijd tussen de verschillende teams.

Leeftijd: 9 tot en met 15 jaar (zwemdiploma A en B vereist)

> Inschrijven